nlc.hu
Sztárok

Interjút adott Berki Krisztián pszichológusa

Berki Krisztián pszichológusa először szólalt meg a tragédia óta

Berki Krisztián pszichológusa először szólalt meg a tragédia óta. Roboz Zsóka a Tények Plusznak adott interjút, mivel szerette volna elmesélni mindazt, amit eddig rajta kívül ebben az országban csak néhányan tudtak.

Roboz Zsóka

Berki Krisztián pszichológusa, Roboz Zsóka – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Roboz Zsóka a celeb közeli barátja és segítője volt. Most először és utoljára beszélt a 2 hónapja elhunyt Berki Krisztiánról.

Ő megérdemli azt, hogy minél többen megismerjék azt az oldalát, ami az ő valódi oldala, valódi arca volt” – jelentette ki Roboz Zsóka, aki szerint a celeb arca mögött egy igazi, érző szív bujkált. “Sokat kellett vitatkozni amiatt, hogy én mit látok benne, én miért vállalom fel az ő védelmét folyton ilyen helyzetekben. Én mindig azt mondtam, hogy keressen nekem valaki egy olyan újságcikket vagy egy olyan képernyős megjelenést, ahol ő negatívan nyilatkozik bárkiről. Egy igazi jóember volt és figyelt a környezetére. Nagyon kevés olyan ember van, akire úgy lehet számítani, ahogyan ő rá lehetett” – mesélte a pszichológus.

Berki Krisztiánnak ugyanis a szerettei és barátai boldogsága mindig is fontosabb volt önmaga boldogságánál. Ezt az oldalát élete utolsó hónapjaiban kezdte el felfedni. “Minden összeállni látszott, még az utolsó este is, amikor beszéltünk. (…) Nagyon sok energiát és nagyon sok időt tett abba, hogy előkészüljön egy teljesen új életre” – árulta el Roboz Zsóka.

Berki ugyanis a magánéletében, az üzleti dolgaiban és a közéleti szerepléseiben is új utakra akart lépni. “Mind a 3 területen teljesen más irányba indult volna el néhány napon belül” – mondta el a pszichológusa.

Halála előtt a személyiségfejlődésében is nagy utat járt be, ezért a médiába való visszatérését egy új formában tervezte, és élete utolsó napjaiban úgy tűnt, minden össze is állt ehhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top