nlc.hu
Sztárok
Esztergályos Cecíliáéknál nincs víz

Esztergályos Cecíliáéknál nincs víz: „Hirtelen jött ez, nem számítottunk rá”

Reméli, hogy ez csak átmeneti probléma.

Sok Pest megyei településen vízhiány van, többek között Solymáron is, ahol már komoly mértékű a probléma. Esztergályos Cecília éppen ott lakik a férjével – a színésznő a Blikknek nyilatkozott arról, hogy élik meg a vízhiányt.

Esztergályos Cecília

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

„Az uram kimegy két kannával, majd hozza a vizet haza. Kell venni ballonokat. Hirtelen jött ez, nem számítottunk rá, én Szlovákiában játszottam, amikor az uram értesített róla, hogy nincs víz. Először úgy tudtuk, hogy kedd éjszaka ismét lesz, de egy csepp sem jött a csapból. Este lesz két napja annak, hogy folyóvíz nélkül élünk, és ki tudja, meddig áll fenn még ez a helyzet” – mondja a színművésznő, aki hozzátette, a polgármester arra kérte a lakókat, hogy most takarékoskodjanak, hiszen tényleg nagy a baj. 

Semmi probléma nem lett volna, ha szólnak, hogy fogy a víz a tartályból. A lakosságot kérem, csak annyit használjunk becsülettel, amennyire valóban szükségünk van, hogy másnak is jusson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top