nlc.hu
Sztárok

Változtatni akart az életén Berki Krisztián

Kiderült, mire készült Berki Krisztián a halála előtt

Odavesztek a médiaszemélyiség dédelgetett álmai.

Nagy dologra készült Berki Krisztián a halála előtt. A nagy visszatérést tervezgette, miközben az egész életét megváltoztatta.

Berki Krisztián sírja

Berki Krisztián sírja a Farkasréti temetőben – Fotó: Trenka Attila

Berki Krisztián az utolsó hónapjaiban rengeteget dolgozott – elsősorban önmagán. Élete egyik legfontosabb szakaszáról a pszichológusa, Roboz Zsóka mesélt a Tények Plusznak. A hírességnek volt egy olyan oldala, amit csak kevesen láthattak. Halála előtt arra készült, hogy ezt végre megmutathassa.

A 41 évesen elhunyt celeb hónapokkal ezelőtt úgy döntött, hogy örökre leveszi azt az álarcot, amit hosszú évekig a médiában viselt. Visszatérését az online térben szerette volna megvalósítani különböző pszichológiai beszélgetések formájában. De nem csak önmagán és készülő műsorán dolgozott a háttérben: több százezres követőtáborát a jövőben jótékonykodásra szerette volna ösztönözni. Ezzel kapcsolatban egy alapítványt is létrehozott, amin keresztül rászorulóknak gyűjtött volna pénzt.

És valóban ezen dolgozott. Ezek nem elképzelések voltak, ezekhez megtette a lépéseket, tehát az alapítvány él, akár működhetne is, ha ezt be tudta volna fejezni” – árulta el a pszichológusa.

Búcsú Berki Krisztiántól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top