nlc.hu
Sztárok

Láng Eszter új munkája

Megszűnt a műsora, Hajdú Péter párja kénytelen most elbúcsúzni a média világától

Valami egészen újba vág bele Láng Eszter.

Egy időre kénytelen elbúcsúzni a média világától Hajdú Péter párja, Láng Eszter. A Life TV Ébredj velünk! című műsorának főszerkesztője fájó veszteségként éli meg, hogy a csatorna átalakítása miatt 2 év után megszüntették a műsorát – írja a Blikk.

Hajdú Péter és Láng Eszter,

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter – Forrás: Instagram/Hajdú Péter

Ez a műsor volt az első szerelemgyerekem, és borzasztóan sajnálom, hogy vége. (…) Azért jöttem el az RTL Klubtól, hogy ezt a műsort csinálhassam” – vallotta be a bulvárlapnak a tévés, akinek februárban született meg a kisfia.

Elmondása szerint szeretne majd visszatérni a média világába, de ez egyelőre várat magára. Még nem tudja, mikor és hogyan folytatja hivatását. Elfoglaltsága mindenesetre van a gyereknevelés mellett: belevágott egy vállalkozásba Gesztesi Károly titkos szerelmével, a babaúszás-oktató Mattesz Csillával. 

 

Gyerekek mozgásfejlesztésében segédkező vállalkozást indítunk Csilla nénivel, amelyben a gyermekek a Mattesz-módszer segítségével tudnak fejlődni” – mesélte Láng Eszter.

Olvass még Láng Eszterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top