nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni vallomása a gyerekvállalásról

Megszólalt a gyerekvállalásról Weisz Fanni

Szeretne olyan anyuka lenni, mint az édesanyja.

Weisz Fanni elárulta a Borsnak, hogy már 16 éves kora óta álmodozik az anyaságról. A siket modell, szépségkirálynő már évekkel ezelőtt úgy alakította ki az otthonát, hogy legyen benne gyerekszoba. Ismerői jól tudják, két gyermeket szeretne – talán ez a legnagyobb vágya.

Weisz Fanni

Weisz Fanni és édesanyja – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Semmit nem szabad sürgetni. Fontos, hogy akkor érkezzen baba a családba, mikor minden feltétel adott hozzá, és amikor legalább annyi biztonságot tudok neki adni amennyit mi is kaptunk a bátyámmal. Szeretnék olyan anyuka lenni, mint az édesanyám” – vallotta be a bulvárlapnak Weisz Fanni, aki nem fél attól, hogyan tud majd kommunikálni a csöppséggel.

Hogy halló vagy siket babám lesz-e, mindegy is, hisz pont egyforma a felelősség. (…) A jelnyelvre – akár halló lesz, akár siket – már baba korban megtanítom. Előbb fogunk kommunikálni mint a halló családokban” – mondta el a 29 éves modell, influenszer.

Olvass még Weisz Fanniról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top