nlc.hu
Sztárok

Járai Máté visszatérhet a Reggelibe

Járai Máté a 2 hónapos eltiltásáról: „Anyagilag is nagy érvágás volt, hogy lekerültem a képernyőről”

A színész, műsorvezető elárulta, hogyan élte meg a felfüggesztését.

Közel két hónap kihagyás után ma visszatér az RTL Klub Reggeli című műsorába Járai Máté. A Jászai Mari-díjas színész elárulta a Blikknek, mit tanult az esetből, valamint arról is beszélt, hogyan élte meg az eltiltást.

„Minden ilyen ügy az embernek tanulság, nekem is meg kellett tanulnom a médiában való részvételt, azt, hogy hogyan kell működnöm ebben a kegyetlen világban. Hibáztam, mert olyan dolgokról beszéltem, amiről a szerződésem alapján nem lehet. Hiába éreztem úgy, hogy jól teszem, ha kimondom azt, ami az én igazam. (…) Rájöttem, hogy kik azok az emberek, akik mellettem vannak, és kikre nem számíthatok” – vallotta be a bulvárlapnak Járai Máté.

Járai Máté

Járai Máté utazgatással töltötte a kényszerpihenőt: Olaszországban és Görögországban járt a feleségével (Fotó: Sajtóklub RTL2 / Central Médiacsoport / Central)

Elmondása szerint a büntetést anyagilag is megérezte. „Anyagilag is nagy érvágás volt, hogy lekerültem a képernyőről. Én adásonként kapok pénzt, azaz az elmúlt időszakban innen nem volt fizetésem” – jegyezte meg a színész, aki nagyon izgatott a visszatérés miatt. „A színház nem tud annyi adrenalint adni, mint az élő műsor. Az olyan, mint egy extrém sport, nagyon hiányzott” – tette hozzá.

Olvass még Járai Mátéról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top