nlc.hu
Utazás

Utazásokkal vigasztalódik Járai Máté

„Nekem ez tényleg egy büntetés” – Járai Máté újabb utazással vigasztalódik, amiért nem szerepelhet a tévében

Emiatt hozták előre a nyaralást.

Járai Máté május közepén egy Instagram-bejegyzésen tudatta rajongóival, hogy szerződésszegés miatt egy hónapig nem szerepelhet az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: Instagram)

A műsorvezető viszont nem ül otthon és szomorkodik, hanem inkább egyből elutazott. Rómába utaztak feleségével, Járai Kírával. Máté elmondása szerint mindig is nagy álma volt oda elmenni, így ez most valóra válhatott. Viszont alig, hogy hazajöttek onnan, ki se csomagol a bőröndből, hiszen utaznak tovább. 

„Rómába így is, úgy is kimentünk volna, tehát ez nem a kényszerpihenő miatt volt, viszont Görögországot emiatt hoztuk előre, de a Duna-parti nyaralónkba is lelátogatunk az utazás előtt. Annak nagyon örülök, hogy minőségi időt tudok most tölteni a feleségemmel – mondta a Blikknek Máté, és arról is ejtett pár szót, hogyan érzi magát, amiért lekerült a képernyőről. – Furcsa érzés látni a többieket, hogy ott vannak, én meg még egy hónapig nem mehetek. Nekem ez tényleg egy büntetés, hiszen nagyon szeretek ebben a műsorban dolgozni. Persze nem dőlök a kardomba, felnőtt fejjel igyekszem viselni ezt a helyzetet, és úgy fogok visszatérni, hogy az összes tanulságot levontam. Már nagyon várom, hogy újra ott legyek!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top