nlc.hu
Sztárok

Interjút adott Fekete Dávid exneje

Fekete Dávid exfelesége: „Kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy kiengedték”

Kitálalt Regina.

Fekete Dávid 14 hónapja után szabadult a rácsok mögül és most házi őrizetben, GPS-nyomkövetővel a lábán várja, hogy megszülessen az ítélet az ellene felhozott 320 millió forintos csalás és sikkasztás vádjában. Exfelesége, Regina bevallotta, kicsit megijedt, amikor megtudta, hogy volt férjét kiengedték – írja a Bors a reflektoronline.com alapján.

Fekete Dávid

Kiengedték Fekete Dávidot a börtönből, házi őrizetbe került (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. (…) Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog” – nyilatkozta.

Elmondása szerint az ikrek számára számára Dávid sajnos idegen. „A jogerős ítéletben szabályozva van a kapcsolattartás, aminek természetesen maradéktalanul eleget fogok tenni, tehát Dávid több mint egy év után élőben találkozhat a gyerekeivel. (…) Nagyon kevés esélyt látok arra, hogy Dávid a biológiai apaságon túl, igazi apjuk legyen a fiúknak. A gyermekvállalás felelősséggel jár és a gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra” – jelentette ki Regina.

Olvass még Fekete Dávidról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top