nlc.hu
Sztárok

Szüleit gyászolja Radványi Dorottya

Gyászol Radványi Dorottya, élete legnehezebb időszakát éli a 61 éves tévés

Az unokája közelsége felülírja a műsorvezető minden fájdalmát.

Radványi Dorottyát élete legnehezebb időszakán unokája, a másfél éves Móric segíti át. Igazi gyógyírt jelent a lelkének, hogy sok időt tölthet a kisfiúval – írja a BEST magazin

Radványi Dorottya

Rövid időn belül mindkét szülőjét elvesztette Radványi Dorottya (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

A Duna Televízió műsorvezetője pár hónapon belül az édesapját és az édesanyját is elvesztette. Mindkét haláleset hirtelen és váratlanul történt. „Aputól búcsúztunk hamarabb, de éreztem, hogy 60 év házasság és egy olyan szoros szövetség után anyunak már nagyon nehéz lesz egyedül maradni. (…) Pár hónappal később, egyik éjszaka elesett, bekerült a kórházba, és bár a sérülései nem indokolták volna, a lelke addigra annyira megtört, hogy nem is tért haza onnan. Egészen váratlanul ért, hogy így veszítettük el őt. Mégsem vagyok szomorú, mert az az örömujjongás, ahogy az unokám nap mint nap fogad, minden fájdalmamat felülír” – vallotta be Radványi Dorottya, aki a múlt héten temette el az édesanyját.

„Csodálatos ajándék volt az élettől, hogy bár közel 90 évesen, mégis mindkét szülőm megélhette a dédunokájuk születését” – mondta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Még több legendás tévés az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top