nlc.hu
Sztárok

Curtis újabb drogproblémái

Ezért nyúlhatott Curtis ismét a drogokhoz

Curtist sokan próbálták meggyőzni, hogy rossz irányba halad, a rapper hiába fogadkozott, a drog erősebb volt nála.

Pénteken Curtis nélkül adott koncertet Villányban Majka, másnap pedig kiderült az ok: Curtis megint alulmaradt a droggal folytatott küzdelemben, ezért Majkával külön folytatják a zenei karrierjüket. Állítólag a koncert előtt Curtis úgy kiütötte magát, hogy a rokonai rúgták rá az ajtót.

Curtis a Neked énekelek című jótékonysági műsorban

Fotó: TV2

 

A Blikk úgy tudja, Majka és zenésztársai már jó ideje próbálták meggyőzni Curtist, hogy rossz irányba halad. Széki Attila hiába fogadkozott, a kábítószer erősebb volt nála. A visszaesésben szerepet játszott a Barnai Judittal való se veled, se nélküled kapcsolata és a Katzenbach-gyilkosságban vádlott testvérének rendőrségi ügye is.

„Az utóbbi időben már sejthető volt, hogy Curtis elindult a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Sokan próbáltak Atinak segíteni, de amíg maga nem látja be, hogy baj van, addig minden hiába. Majka többször leült vele beszélni, hogy ez így nem lesz jó, és bár Ati mindig megígérte, hogy megváltozik, számíthat rá, elvégzi rendesen a munkáját, sajnos egyre csak ment lefelé a lejtőn, így érhető, hogy miért alakult így megint a helyzet” – mondta a Blikknek a rapper egy közeli ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top