nlc.hu
Sztárok

Újra együtt van a barátnőjével Azahriah

Újra együtt látták Azahriah-t a barátnőjével, a megcsalás után ismét összejöhetett Lunával

Együtt utaztak Velencébe.

Vírusként terjedt a neten a videó, amelyben az látható, hogy Azahriah a koncertje után a színpad mellett lévő mobilvécénél közösül egy nővel – mint később kiderült, az egyik rajongójával. A felvétel megosztotta az internet népét és még azóta is gyakran feljön a topik egy-egy bulvárral foglalkozó csoportban. A legtöbben azért kritizálták az előadót, mert a történtek közben barátnője volt, aki szintén többször megszólalt az esetet követően.

Azahriah

Fotó: Instagram

Úgy látszik, megbocsátott a 20 éves fiúnak Luna, hiszen már együtt utaznak – derült ki a Reddit nevű közösségi oldalon látható képből. Igaz, a fotó hátulról készült róluk, ám a felvétel posztolója kijelentette, hogy Azahriah és párja látható rajta.

A kommentelők zöme szerint az influenszer hibázott azzal, hogy visszafogadta Azahriah-t. Sokan azonban nem értik, Luna miért tagadja, hogy megbocsátott a fiúnak, amikor bizonyos Instasztorikból teljesen egyértelmű, hogy ismét együtt vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top