nlc.hu
Sztárok

Geszti Péter beszámolója a Balin töltött hónapokról

„Olcsóbban lehet ott élni, mint Magyarországon” – Geszti Péter a Balin töltött hónapokról mesélt

Geszti Péternek volt ideje magával és a családjával foglalkozni a Balin töltött három hónap alatt.
Geszti Péter

Geszti Péter idén három hónapot töltött Bali szigetén a családjával, erről a Fókusznak mesélt. Elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatt nem volt könnyű a beutazás, viszont cserébe szinte üres volt a sziget.

Elutazni egy trópusi szigetre télen, ez mindenkinek az álma szerintem. Hozzá kell tennem, hogy ez nem egy luxusutazás volt, a Bali árakat tekintve tulajdonképpen olcsóbban lehet ott élni, mint Magyarországon

– mondta Geszti Péter.

Az énekes-dalszerző gyerekei két és fél hónapig egy a francia állam által fenntartott iskolába jártak az indonéz szigeten. Azért is esett a választásuk Balira, mert ott is működik olyan iskola, mint amilyenbe a gyerekei itthon járnak.

Az ott töltött időszak pedig igazi feltöltődést jelentett Geszti Péter számára.

„Volt alkalmam gondolkodni, magammal foglalkozni, családommal együtt lenni: együtt menni suliba, együtt menni haza, délutánonként sétálni az óceánparton és nagyokat beszélgetni. Adott egy másik fókuszt valahogy az életre. Onnan távolról ránézni az itthoni életünkre sok tanulsággal járt. Jó is volt utána hazajönni, mert tudtam, hogy sok dolgom lesz itt, hiszen tele vagyok koncertekkel.”

Nem Geszti Péter volt az egyetlen magyar híresség, aki hosszabb időt töltött a mesés szigeten. Horváth Éva a párjával és két fiával szintén Balin élt több hónapon át, néhány napja érkeztek haza.

(Kiemelt kép: képernyőfotó, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top