nlc.hu
Utazás

Hazatér Baliról Horváth Éva

Hazatér Baliról Horváth Éva és a családja

Fél évet töltöttek a csodálatos indonéz szigeten.

Horváth Éváék év elején költöztek Balira, akkor azt mondta a modell, hogy egyelőre nem tudják, mennyi időt töltenek majd kint. Úgy tűnik, fél év lett belőle, hiszen Éva az Instagram-oldalán arra utalt, hogy a napokban repülőre ülnek. Azt azonban nehéz megmondani, hogy Balin belül utaznak, vagy Magyarország felé veszik az irányt, de egy kommentből arra lehet következtetni, hogy utóbbi az úti cél.

Horváth Éva

Fotó: Instagram

„Utolsó napok, képzeljétek el, egyébként pont szemben van velünk a reptér” – írta közösségi oldalán Horváth Éva, akikkel nagyon sok minden történt az elmúlt hat hónapban. A nagyobbik fia, Kristóf angol nyelvű oviban szocializálódott, de a kisebbik gyerek is nagyon jól érezte magát a trópusi környezetben. Költöztek a szomszéd miatt és az egyik lakástulajdonos miatt is, volt náluk hetekig tartó esőzés, de mindentől függetlenül nagyon jó időszakot tudhatnak maguk mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top