nlc.hu
Sztárok
Mestercukrász: Joci séfet a hideg rázta az egyik döntőstől

Végzetes hibát követett el a Mestercukrász döntőse, a hideg is kirázta Joci séfet

A döntő hetén ilyen amatőr bakit nem szabadna elkövetni: Juhos Joci hitetlenkedve dobta ki Szabi készülő desszertjét.

A héten elkezdődött a Mestercukrász döntője, ami azt jelenti, hogy minden eddiginél nagyobb nyomás helyeződik a versenyzőkre. Ők a játékosok krémje, akik a hetek során beépítették a műsorban tanultakat, és jó esetben az összes korábbi hibájukból okulnak és nem követik el őket újra. Csakhogy mindenkinek megvannak a maga mumusai, Szabinak (Kottmayer Szabolcs) pedig ez úgy néz ki, a mousse. Már egy korábbi adásban sem jött össze neki elsőre a trükkös krém (akkor újra kellett kezdenie az elkészítését, ezért komolyan megcsúszott a munkával), a mai adásban pedig szintén kifogott rajta.

Juhos Joci

Juhos Joci (Fotó: Sajtóklub)

A tervek szerint túrós mousse-t csinált volna, amit vízgőz felett melegítve kezdett készíteni. Azonban – mint kiderült – ez olyasvalami, amit soha, semmilyen körülmények között nem követünk el a túróval, a Szabi asztalánál járó séfek pedig ennek következében hirtelen köpni-nyelni nem tudtak a látottaktól. Joci séf találta meg először a hangját, és döbbenten kérdezte Szabitól, mi volt mégis az elképzelése. „Miért melegítünk túrót vízgőzön?! Kirázott a hideg!” – mondta, és még mielőtt a kukába hajította volna az egészet, azért megkóstolta a meleg túrót. Nem kellett volna. „Fúj, és még rossz ízű is! Nincs ilyen, hogy melegíted a túrót” – tette vissza Szabit a startvonalra, aki így kénytelen volt újratervezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top