nlc.hu
Sztárok

Kezdő focista Gerard Piqué

Így festett 17 évesen, kezdő focistaként Gerard Piqué

A 35 éves Gerard Piqué kétszeres apuka, és nem mellesleg 4-szeres BL-győztes, továbbá világ-, és Európa-bajnok spanyol-katalán labdarúgó. Mutatjuk, hogy festett 17 éves focistaként.

Gerard Piqué 1987. február 2-án született Barcelonában. Anyai nagyapja Amador Bernabeu, az FC Barcelona egykori alelnöke. 

Karrierjét az FC Barcelona ifjúsági csapatánál kezdte, védekező középpályásként, de mielőtt még aláírta első szerződését a klubbal, úgy döntött, hogy csatlakozik a Manchester Unitedhez, ekkor mindössze 17 éves volt. Jelenleg az FC Barcelona csapatát erősíti.

Piqué kezdő focistaként

Piqué kezdő focistaként még 2004-ben (Fotó: Mike Egerton – EMPICS / Colaborador)

Shakira és Piqué hullámvölgyekkel tarkított házassága

Shakira és Piqué 2010-ben ismerkedtek meg egymással, amikor 2010 tavaszán leforgatták a futball-világbajnokság hivatalos dalához, a Waka Wakához Shakira videóklipjét.  

„Amikor Dél-Afrikába indultunk, írtam neki, Shakira már ott volt, mert ő énekelt a nyitóceremónián, és megkérdeztem tőle, milyen az időjárás ott. Ez egy tipikus, buta kérdés volt, és erre a normális válasz az lett volna, hogy hozz magaddal egy kabátot. Azonban ő percről percre tudósított az időjárásról, aztán eljutottunk oda, hogy azt mondtam neki, ha Spanyolország bejut a döntőbe, remélem, látjuk majd egymást, végül az utolsó meccs előtt is ő énekelt” – emlékezett vissza Piqué a TV3-nak adott interjújában.

A kapcsolatukat csak 2011 márciusában vállalták a nyilvánosság előtt. A közönség alig ocsúdhatott fel az énekesnő és a focista kapcsolatának híréből, szeptemberben már be is jelentették, hogy első gyermeküket várják. Milan 2012. január 22-én született meg, második kisfiuk, Sasha pedig 2015-ben

Piqué kezdő focistaként

A család még 2021-ben (Fotó: VIEW press / Colaborador)

„Igyekszem a gyerekeimnek egyfajta normalitást nyújtani az életünkben. Nem könnyű a gyereknevelés, miközben te a reflektorfényben élsz, ez nekünk az egyik legnagyobb kihívás. Ugyanolyan vagyok, mint bármely másik anya. Ha meg kell tennem, hogy én is áruljak az iskolai vásáron, akkor azt megteszem” – mondta korábban az Hola! magazinnak Shakira a gyerekeiről.

2022. júniusában jelentette be a pár, hogy 11 év együttélés után különválnak a sztárfocista hűtlensége miatt.  

Piqué kezdő focistaként

Piqué 2019-ben (Fotó: Getty Images/Soccrates Images)

Állítólag a kolumbiai énekesnő kétszer is megpróbálta helyrehozni a házasságát, de a Barcelona focistája erre már nem volt nyitott – írja a The Sun

„Piqué már egy ideje el akart válni, de Shakira nem – mondta Lorena Vazquez újságíró. – Nem tudom pontosan megmondani, hogy Piqué milyen kapcsolatban van ezzel a lánnyal, de azt tudom, hogy Shakirának ez nem esett jól.”

(Nyitókép: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top