nlc.hu
Sztárok
Csuti meglepődött, hogy a válása a téma a Parlamentben

Szabó András Csuti: „Meglepődtem, hogy a válásomról beszélnek a Parlamentben”

Szabó András Csuti a mai napig nem szokott hozzá az olyan szintű hírnévhez, ahol ő és a válása téma lehet a Parlamentben...

Az év elején hetekig, sőt hónapokig egész Magyarország Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásáról beszélt, majd Edina új szerelméről, nemrégiben pedig már Csuti friss kapcsolata is téma lett. Az tehát, hogy a két influenszer szerelmi élete foglalkoztatta az embereket, enyhe kifejezés. De azért még így is felszaladt a szemöldökünk, amikor tegnap kiderült: a parlamenti képviselőket sem hagyta hidegen Csutiék szakítása.

csuti reakciója

Csuti is reagált volt felesége új kapcsolatára (Fotó: Instagram)

Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja vetette fel a sztárpár esetét, amikor a családi otthonteremtési kedvezmény körüli problémákról szeretett volna beszélni. Logikus persze felhozni két olyan személyt, akiket mindenki ismer, mégis elég vad, hogy egy országgyűlési képviselő ezzel példálózik. Csuti is éppen így élte meg, sőt, azt is elmondta az atv.hu kérdésére válaszolva, hogy a mai napig nem szokta meg azt a szintű hírnevet, ami körülveszi őt. Pedig ezzel most már új barátnőjének, Ginának is szembe kellett néznie:

„Amíg az ember nem tapasztalja meg a gyakorlatban, addig nem gondolja, milyen az, hogy nem tudsz elmenni enni sehová úgy, hogy ne nézzenek meg, vagy olvasol magadról kattintásvadász cikkeket. Civilként nehéz neki ilyen gyorsan beletanulnia abba, hogy az ismertségnek a sok előny mellett azért vannak árnyoldalai is. Még ennyi év után én is meglepődtem, hogy a válásomról beszélnek a Parlamentben.”

Gina egyébként Csuti elmondása szerint amellett, hogy jól veszi az ismertséggel járó akadályokat, azért mégsem szeretne maga is influenszer lenni – bőven elég neki annyi online jelenlét, amennyi most van.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top