nlc.hu
Sztárok

VV Fanni-ügy: B. László fellebbez

VV Fanni-ügy: B. László nem hajlandó elfogadni az ítéletet

Az ítélet után egyből fellebbezett B. László.

Ahogy arról ma délelőtt az nlc is beszámolt, ítélet született a VV Fanni-gyilkosság ügyében. A Fővárosi Törvényszék bűnösnek találta B. Lászlót emberölés bűntettében, első fokon életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A döntés egyelőre nem jogerős, ennek értelmében a férfi legkorábban 25 év múlva szabadulhat, ám a vádlott máris fellebbezést jelentett be az ítélet ellen – írja a Blikk. Ráadásul a lap információi szerint nemcsak ő, az ügyészség is fellebbezést tervez. 

Novozánszki Fanni

Novozánszki Fanni (Fotó: Sajtóklub RTL2)

Bár sokan azt gondolták, pont került a több mint négy és fél évig tartó ügy végére, a történtek miatt még tovább húzódhat. B. László az utolsó szó jogán ártatlannak vallotta magát, ám Novozánszki Fanni édesanyja nem hisz neki

„Tisztázzunk valamit: szerintem a lányom gyilkosa egyértelműen a vádlott, B. László. A rendőrök jó munkát végeztek, a bizonyítékok önmagukért beszélnek. Az azonban tény, hogy a gyerekem a gyilkosság előtt nagyon félt valakitől, a zárat is többször lecseréltette” – mondta korábban Katalin asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top