nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi időbeosztása

Rúzsa Magditól sokan kérdezik, hogy van ideje zenélni a három baba mellett: „Pontosan felépítettük a csapatommal az évet”

Azt mondja, mások szórakozni mennek el a baba mellől, ő pedig fellépni.

Február elején adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi, aki az első pár hónapban csakis a picikre fókuszált, az utóbbi időben azonban próbál egyensúlyozni a munka és az anyaság között. Olyannyira, hogy már vissza is tért a színpadra: a közönsége alig várta, hogy újra a koncertjén tombolhassanak. Sokan kíváncsiak azonban arra, hogyan tudja beosztani az idejét a babák mellett – többek között erre is választ adott a legújabb BEST magazinban

„Nagyon okosan, pontosan felépítettük a csapatommal az évet, szépen fokozatosan térek vissza. Van egy-egy koncertem, aztán először tíz nap szünet, aztán már van, hogy kevesebb. Úgy érzem, ez volt a tökéletes időpont a visszatérésre. Szerettem volna megvárni, hogy elég nagyok legyenek a gyerekeim ahhoz, hogy biztonságban otthon tudjam hagyni őket az apukájukkal. Úgy érzem, én jobb helyzetben vagyok, mint egy olyan anyuka, aki napi 8-9 órában dolgozik, hiszen nekem csak hétvégenként van dolgom, és csak néhány órára kell magukra hagynom a babákat. Sok fiatal anyuka szórakozni megy, ha akad egy-két szabad órája. Én koncertezni. Ráadásul kezdetektől fogva tudtam, hogy a férjemre számíthatok mindenben. Mi együtt csináltuk végig ezt az egészet: együtt vállaltuk a gyerekeket, és egy pillanatig sem volt kétséges, hogy minden feladaton megosztozunk. Ha ő dolgozik, én vagyok velük, ha én dolgozom, ő vigyáz rájuk” – osztotta meg a hetilappal az énekesnő.

best 07.14

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top