nlc.hu
Sztárok

Nemrég szült, de újra bombaformában Rúzsa Magdi

Csak ámult a közönség az 5 hónapja szült Rúzsa Magdi külseje láttán – fotók

Újra koncertezik a hármas ikres énekesnő.

Telt házas koncerttel tért vissza a színpadra július 1-jén 8 hónap kihagyás után Rúzsa Magdi. Az énekesnő tavaly szeptemberben búcsúzott el a közönségtől a születendő hármas ikrei miatt, most pedig szinte sokkolta kinézetével a Budapest Park közönségét: vékonyan, bombaformában lépett színpadra 10 ezer ember előtt – számolt be a Blikk.

Ő azonban azt állítja, még nincs csúcsformában. „Egyrészt soványabb vagyok, nyilván azért, mert nincs rajtam az a mennyiségű izom, hiszen a szoptatás miatt nem edzhetek még. Fáradtabb is vagyok, de az egy szerencsés helyzet, hogy a gyerekek leesznek rólam mindent. Emellett nagyon jó a genetika, de az alkatom biztos, hogy annak köszönhető, hogy ők most mindent energiát elhasználnak” – magyarázta az immár háromgyermekes énekesnő.

Rúzsa Magdi egyébként mostantól majd’ minden héten színpadra áll, sőt jövő év február 25-ére meghirdette az Aréna-koncertjét is.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdinak már nagyon hiányzott a színpad (Forrás: Instagram/Rúzsa Magdi)

Az énekesnő amúgy azzal indokolta a visszatérését, hogy így tud csak igazán kiteljesedni, még akkor is, ha mindehhez soha eddig nem látott szervezésre van szüksége. „Három baba ugyan hatalmas boldogság, de nagyon munkás és mindenkinek szüksége van a töltődésre. Más szülő, amikor ezt érzi, otthagyja a nagymamákra a picit. Én azt az utat választottam, hogy egyszer-egyszer koncertre megyek el, hogy utána még többet tudjak adni a gyerekeimnek” – nyilatkozta a napokban.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top