nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi őszintén az anyaságról

„Már semmi más nem számít, csak hogy ők jól legyenek” – Rúzsa Magdi az anyaságról beszélt

Két hónapig egyedül volt a kórházban az énekesnő.

Rúzsa Magdi február elején adott életet hármas ikreinek, Kevének, Zalánnak és Lujzának. Azóta csak egy-két alkalommal mutatta meg a piciket, és interjút sem adott az anyuka, akinek most élete legnagyobb feladata, hogy három babáját ellássa

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

A Hot! magazinnak adta első interjúját, ahol arról is beszélt, milyen volt a várandóssága. 

Az ember azt gondolta, biztos csak a filmekben van így, hogy ennyire átrendeződik az élete, és már semmi más nem számít, csak hogy ők jól legyenek – mondta az énekesnő, aki a nyáron már újra koncertezik. – Nagyon szerettem a várandósságomat, tele voltam érzésekkel. Persze az aggodalom is bennem volt végig, hogy mindenkivel minden rendben legyen. A terhesség alatt előfordulhatott volna bonyodalom, ezért az utolsó időszakot a kórházban töltöttem, és látogatásra sem volt lehetőség. Nehéz feladat volt, ugyanakkor úgy éltem meg, mintha elvonultam volna: teljesen ki tudtam zárni mindent, csak velük foglalkoztam, és olyan érzéseket mantráztam a babáimnak, amiket már magzati korban át akartam adni nekik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top