nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska visszaszólt a kommentelőknek, akik a frizurájáért ekézték

Széphalmi Juliska frizuraváltását nem hagyták szó nélkül a kommentelők, a táncosnő visszaszólt

Nemrég vágatta le a haját, a kommentelők nem hagyták szó nélkül. Most reagált a beszólásokra.
Széphalmi Juliska

Nem mintha 2022-ben egy frizuraváltáson meg kéne lepődni, mégis sok meglepődött kommentet kapott a táncosnő, Széphalmi Juliska miután rövid hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt. 

Szerintem a nőiességnek nem abból kéne fakadnia, hogy valakinek hosszú a haja vagy rövid. Nem érzem megcsorbulva a nőiességemet, sőt, inkább erőt adott a változtatás. Most végre az a nő lehetek, aki valójában is vagyok” – mondta a Fókusznak Juliska, aki a frizuraváltása óta rengeteg negatív kritikát kapott. A táncosnő azt is hozzátette: „Biztos, hogy volt ebben lelki oldalról egy elfogadás, hogy merjek az lenni, aki vagyok, mert belül a lelkemben én ilyennek érzem magam, rövid hajúnak. Nincs már bennem megfelelési kényszer, ez vagyok én, és boldog vagyok. Nem akarok szép se lenni senkinek, én a belülről jövő szépséget akarom megmutatni. Olyan külsőségesek vagyunk mi, emberek, és ez nekem már kevés.”

Széphalmi Juliska ennél fontosabb változáson is átesett, exférjével, Sánta Lászlóval már két éve különváltak. Bár a táncosnő azóta összejött és szakított is Nagy Balázzsal, most mégis arról beszélt, hogy úgy érzi, nem tette túl magát a válásán és exférjén. 

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top