nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska tőből levágta a copfját

Széphalmi Juliska tőből levágta hosszú copfját, rövid hajjal is csodásan fest

A táncosnőt hosszú hajjal szokták meg a nézők, nehéz anélkül elképzelni.

Széphalmi Juliska nemrég azt nyilatkozta, hogy még mindig nem dolgozta fel a válását, ennek ellenére továbbra is hisz abban, hogy egyszer egy nagy, boldog családban élhet majd. „Vannak azért olyan példák, hogy valaki elválik, aztán rögtön van új párja, aki megkéri a kezét és jön a gyerek. Vannak ilyen esetek, mi is gondoltunk mindenre, de nagyon nehéz. Hosszú ez a gyászfolyamat. Úgy látom, hogy nekem hosszabb, mint az átlagnak” – mondta korábban.

Széphalmi Juliska

Fotó: Instagram

Azt mondják, egy nő a legtöbbször a külsejével kezdi a változást, ez pedig az ő esetében halmozottan igaz: megszabadult hosszú hajától, levágta a copfját, erről pedig egy videót is közzétett.

Ahogy az a felvételen látszik, Juliska nagyon nehezen vette rá magát, hogy levágja hosszú copfját, de végül megtörtént. A videó végén pedig látszik, hogy fest az új, rövid frizurával, ami szerintünk legalább olyan jól áll neki, mint a hosszú.

És a végeredmény:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top