nlc.hu
Sztárok

Király Linda lakásgondjai: késik a felújítás

Kiakadt Király Linda: már 7 hónapja nem tud beköltözni az új lakásába

A mai magyar valósággal volt kénytelen szembesülni Király Linda, amikor lakásfelújításba fogott. Nehezen talált szakembereket és az építőanyagokra is többször heteket kellett várnia. Csúszik a költözés.

Immár hét hónapja vár Király Linda arra, hogy beköltözhessen az új álomotthonába. Amikor megvette, tisztában volt azzal, hogy nagyobb felújításra szorul, de arról nem volt sejtése, hogy ez ilyen sok időbe fog telni. Az eredeti terve még az volt, hogy már a februári születésnapját ott ünnepelje, de erre esélye sem volt, sőt jelenleg már annak is örülne, ha a nyár végén beköltözhetne – írja a Blikk.

Király Linda

Király Linda egy filmbemutatón (Fotó: Profimédia)

Az egyedül élő énekesnőnek nagyon sokáig kellett keresgélnie, mire talált egy jó szakemberekből álló csapatot, és szerinte sok a kókler a szakmában, akik csak állítják magukról, hogy jó szakemberek. Nem kisebb felújítást végez, alapjaiban változtatja meg a lakást, falakat helyez át. Nemcsak az lassítja a munkát, hogy a szakik jellemzően több helyszín között osztják meg az idejüket, hanem leginkább az, hogy egyes építőanyagokra heteket vagy akár hónapokat kell várni. Mostanában épp azt egyezteti a felújító brigáddal, hogy hová kerüljenek a szaniterek. Ha be is költözhet nyár végén, a lakás még biztosan nem lesz teljesen kész: az asztalosa például azt mondta, hogy a gardróbját nem tudja elkezdeni szeptember előtt. Király Linda számára a kialakult helyzetben az a bosszantó, hogy közben is élnie kell valahol, egy bérlakás havi költségeit kell fizetnie. A munkálatokat Linda maga felügyeli, a családja csak akkor segített be neki, amikor elutazott, hogy az Ázsia Expresszet forgassa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top