nlc.hu
Sztárok

Korda György különleges koncertje

Korda Györgynek nem mindennapi élményben volt része, elsírta magát a meghatottságtól

Korda Györgyöt és Balázs Klárit egy Siófok Sóstón tartott rendezvényen kapcsolták telefonon, és kihangosítva tüzelték a több száz fősre duzzadt tömeget.

Siófokon, szombat este, Weisz Viktor épp Kordáék Reptér című slágerét énekelte, és a nézők soraiban álló Bors munkatársa felhívta telefonon Balázs Klárit, hogy meghallgassa vele, milyen elképesztő buli kerekedett.

Balázs Klári és Korda Gyuri bácsi elképedve hallgatták az éneklő tömeget, majd azt kérték, hogy hadd beszéljenek ők is Viktorral. Az énekes erre a kezébe vette a telefont, majd – a hírességek engedélyével – kihangosította azt. Ekkor szóltak Kláriék először a tömeghez. A hangjuk lavinát indított el, az utcán sétáló emberek mind odagyűltek a színpad elé, táncolva, kiabálva énekelték az év slágerét, majd további Korda-Balázs Klári dalokat.

Korda Györgyék különleges koncertje

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

„A telefonon keresztül éreztük az emberek szeretetét, a lelkesedést, a bulit. Arra Gyuri és én is különösen büszkék vagyunk, hogy így, egy telefonon keresztül is fantasztikus bulit tudtunk csinálni! Elképesztő… Életünk legkülönlegesebb koncertélménye volt ez! Gyuri számára a közönség szeretete a minden. Életelixír injekció, ami a szívéig szalad” – mondta Balázs Klári.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top