nlc.hu
Sztárok

Fiuk randizásairól vallott a Polgár házaspár

Polgár Tündéék a fiukról: „Egy gentleman-típus, az előző barátnőjét is utaztatta Dubajtól Amerikáig”

A Polgár házaspár szerint Dani még ráér megtalálni az igazit. Attól viszont féltik, nehogy megpróbálják kihasználni a lányok.

Annak járt utána a Fókusz, hogyan reagálnak híres szülők, amikor gyerekük szerelmes lesz. Többek között Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde is elmondta véleményét a 20 éves fiuk, Dani randizásairól. A Polgár házaspár arról is beszélt a riportban, mit tanácsoltak neki, valamint azt is elárulták, milyen kínos helyzetbe kerültek Dani egyik barátnője előtt.

Polgár házaspár

Polgár Dani randizási szokásairól vallottak a szülei, Polgár Tünde és Polgár Árpád – Fotó: Sajtószoba

A luxusfeleség szerinte a fiának a neve és az anyagi helyzete miatt nehéz ismerkednie. Férjével azt szeretné, ha Dani választottja nem a pénzéért, hanem a lelkéért lenne vele – ennek fontosságára többször is felhívták már fiuk figyelmét. “A neve miatt, meg esetleg az anyagi helyzetünk miatt nem olyan könnyű neki ismerkedni. Ezt nagyon nehéz egy fiatal fiúnak úgy elmondani, hogy mire vigyázzon, hogyan vigyázzon, mikor még nyitott szívvel rohan bele a világba és keresi a szerelmet. És valóban, a Dani tényleg egy gentleman-típus, az előző barátnőjét is utaztatta Dubajtól Amerikáig. Kicsit féltjük attól, hogy esetleg ezt valaki megpróbálja kihasználni” – mondta el Polgár Tünde.

Polgár Árpád azt tanácsolja a fiának, hogy még ne állapodjon meg. “Én őszintén azt a tanácsot adom a gyereknek, hogy ‘Élje ki magát most!’. Most még nem álljon le egynél, repüljön egyik virágról a másikra! Ebben a korban szerintem ez még normális. Nem olyan fontos a stabil kapcsolat. Évente lehet találni egy stabilt, de még ráérünk 10-15 évet, hogy az igazit megtalálja” – javasolta Daninak. 

Polgár Tünde úgy véli, a fia azért nem szokta bemutatni a barátnőit, mert mindig attól fél, hogy beégetik. “Múltkor sikerült is egy kicsit, amikor hazajött a barátnőjével, és én ott álltam egy szál pólóban” – mesélte.

Olvass még a Polgár házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top