nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde fia elköltözik

Polgár Tünde fia külföldön folytatja a tanulmányait, a luxusfeleség már most kivan a gondolattól

Polgár Tünde fia nagy bizonnyal New Yorkban fog tanulni.

Polgár Tünde és a fia, Dani nagyon közel állnak egymáshoz, mindent megbeszélnek egymással, ezért nagyon nehéz lesz majd a luxusfeleségnek, amikor el kell szakadnia tőle. Ez hamarosan bekövetkezik, hiszen Dani külföldön fog tanulni, méghozzá Amerikában tervezgeti a jövőjét. Mint kiderült, a 18 éves videós leginkább a filmezés, a rendezés, a színészet érdekli, szóval ebbe az irányba indul majd el.

Polgár Tünde már előre fél attól az időszaktól, amikor távol lesz a fiától. Azt mondja, próbált erre felkészülni lélekben, de ez szinte lehetetlen. Bár a luxusfeleségnek és férjének Floridában van háza, viccesen megjegyezte, lehet, hogy New Yorkban is vesznek majd egy kisebb lakást, hogy bármikor meg tudja látogatni a fiát – látszólag ennek nem annyira örült Dani, hiszen kikötötte korábban, hogy nem költözhetnek ugyanabba az államba. 

„Egyik ismerősöm annyira parás, hogy chipeket ültetett a gyerekbe. Lehet, hogy nekem is azt kellett volna, amíg a Dani kicsi volt, és akkor tudnám, merre jár”

– jegyezte meg Polgár Tünde.

polgár tünde és dani

Polgár Tünde és a fia, Dani (Fotó: RTL)

Olvass még Polgár Tündéről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top