nlc.hu
Sztárok

Eldőlt, ki örökli Oszter Sándor százmilliós vagyonát

Eldőlt, ki örökli Oszter Sándor százmilliós vagyonát

Mindenki úgy tudta, hogy a színészlegenda unokája, a nemrégiben 12. életévét betöltött Hunor nevére száll majd a mesés vagyon.

Oszter Sándor a nagy értékű ingatlanjait és az anyagi javait halála után unokájára akarta hagyni. Mostanáig mindenki úgy hitte, a színész unokája örökli a vagyonát – ahogy azt Oszter Sándor szerette volna –, de komoly változások történtek a családi vagyont illetően – értesült a Bors

Oszer Sándor vagyona

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

Failoni Donatella, Oszter Sándor özvegye elmondta, hogy a színész döntéséről nem született hivatalos határozat, így a végakarata sem teljesült.

“Nincs végrendelet. Az a nagy helyzet, hogy az unokámra nem szállt semmi. A lányomra és rám maradt, viszont én lemondtam az én részemről Sandry javára, tehát minden az övé. Haszonélvezeti jogom van a balatoni és a diósjenői házra, de egyébként az utolsó fillérig mindent átruháztam rá” – mondta az özvegy, vagyis a teljes örökséget Oszter Alexandra kapja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top