nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián exe, Takács Zsuzsi megszólalt kapcsolatukról

Takács Zsuzsi: „Jól érezzük magunkat, sodródunk az árral” – Zámbó Krisztián exe megszólalt a jövőjükkel kapcsolatban

Tizenegy év után nehéz a végleges elválás.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika lassan két hónapja, hogy véget vetettek 11 éve tartó párkapcsolatuknak. Ugyan barátságban váltak el, Krisztián őszintén beszélt róla, hogy voltak pillanatok, amikor megviselte a magány

Zámbó Krisztián és Zsuzsi

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi (Fotó: Instagram)

A hétvégén viszont az énekes közös fotót osztott meg Instagram-oldalán, ami miatt egyből elindultak a találgatások, vajon ismét egy párt alkotnak-e. Zsuzsi most a Mokkának adott interjújában tiszta vizet öntött a pohárba kapcsolatukat illetően. 

A dolgokhoz képest igyekszünk jól lenni. Én nagyon, nagyon szeretem Krisztiánt és ő is szeret engem, tehát mi nem rosszban váltunk el. Nagyon jó a mai napig a kapcsolatunk, most hétvégén is együtt voltunk. Egyrészt azért, mert fellépése volt és mi nagyon szerettünk együtt járni, és nagyon sokat is dolgoztunk együtt. Jól éreztük magunkat egymás társaságában. Mindig azt mondják, hogy „Ember tervez, Isten végez”, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mi lesz, hogy lesz. Jól érezzük most magunkat, sodródunk az árral. Hagyjuk alakulni a dolgokat, majd meglátjuk” – mondta Zsuzsi, és azt is hozzátette, nem összeveszés miatt szakítottak, hanem egyszerűen most a saját életükre koncentrálnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top