nlc.hu
Sztárok

Kautzky Armand a válásáról

Kautzky Armand a feleségével való különköltözésről: „Nincs ebben semmi dráma!”

Nagy változás történt a szinkronszínész életében, nehéz időszak áll mögötte, de állítja: minden úgy van jól az életben, ahogy van.

Elég sokáig egyedül éltem, 36 éves koromig, szóval megtanultam magammal jóban lenni”mondta Kautzky Armand a Reggeliben arra a kérdésre, hogy nem furcsa-e az egyedüllét 22 év után. Az 57 éves szinkronszínész gyerekei is már felnőttek, szóval Kautzky Armand jelenleg egyedül él, de cseppet sem bánja, jó társaságnak tartja saját magát.

 Kautzky Armand

Nehéz időszakon van túl Kautzky Armand – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Úgy gondoltuk a feleségemmel, hogy külön folytatjuk egy kicsit. Megnézzük, milyen az, ha külön vagyunk. Nincs ebben semmi dráma, hiszen sajnos minden második háztartásban ez így van, vagy lehet így. És ez pont egybeesik azzal az időszakkal, amikor a gyerekeim felnőttek. 21 és 19 évesek a gyerekek, és bizony, önállóak. (…) Úgyhogy ez egy új élethelyzet, de tanulni kell” – vallotta be Kautzky Armand, aki a feleségével 22 év házasság után döntött úgy, hogy szétköltöznek.

Elmondása szerint sosem unatkozik, sosincs egyedül. “Jó társaságban vagyok, hiszen magamban jól elvagyok. A gyerekeim jönnek-mennek. Minden rendben van” – árulta el a szinkronszínész.

Még több válás a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top