nlc.hu
Sztárok

Hozzámehetett a halott Dobos Attilához menyasszonya

Teljesítette Dobos Attila utolsó kívánságát menyasszonya: hivatalosan a felesége lett

Erzsó a Borsnak mesélte el, hogyan sikerült teljesítenie szerelme végakaratát és minderről bizonyítékot is mutatott.

Dobos Attila többször is megkérte szerelme, Erzsó kezét még életében, kedvese pedig minden alkalommal boldogan mondott igent. Ám sajnos az esküvőre a zeneszerző betegsége miatt már nem kerülhetett sor. Dobos vágya azonban most beteljesedett, és már Isten előtt is feleségének tekinthetik menyasszonyát. Erzsó ugyanis megkapta az utólagos lelkészi áldást ebben a nem mindennapi esetben, hiszen bizonyítani tudta egymásnak tett ígéretüket – írja a Bors. 

Dobos Attila és Erzsó egybekelt

Fotó: Olajos Piroska/solwee

„Itt van nálam az a hanganyag a régi telefonomon, amin megkéri a Drágám a kezemet és én természetesen igent mondok… Nagyon boldog vagyok, hogy teljesíthettem az én Drágám végakaratát és egybekelhettünk, még ha sajnos ő már nem is lehetett velem. Örülök neki, hogy ezeket a felvételeket elkészítettem, mintha tudtam volna, hogy jók lesznek valamire. A lányom is nagyon boldog volt, hogy megkaptuk ezt az esélyt, és nagyon hálás vagyok a lelkész úrnak a segítségért. Nem is találok szavakat a meghatottságtól” – mondta Erzsó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top