nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró is elmondta véleményét a rezsiemelésről

„Már számolom, melyik szobában kell egyáltalán fűteni” – Nagy Feró véleménye az energiaválságról

De van, amiben ő sem fog spórolni.

Július közepe óta számolgatnak az emberek, hogy mostantól mennyivel növekszik meg a havi kiadásuk, miután a kormány energia-veszélyhelyzetet jelentett be, ami azt jelenti, hogy az eddigi rezsicsökkentett ár csak az átlagfogyasztásig érvényes. Ez a kérdés nemcsak az átlagembereket tartja lázban, hanem a sztárokat is érinti. 

Nagy Feró

Nagy Feró (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Most a Beatrice frontembere, Nagy Feró is elmondta a véleményét. 

Szerintem a világ nagyon meg fog változni. Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg. (…) Én úgy gondolom, hogy nem is árt, hogy az emberek egy kicsit átgondolják ezt az egész dolgot. Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt!” – nyilatkozta a Metropolnak a zenész, aki hozzátette, a rockzenét továbbra is teljes energiával fogja csinálni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top