nlc.hu
Sztárok

Külföldön kezdene új életet Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv külföldön rendezné az életét a szakítás után

Miután házassága zátonyra futott Fazekas Viviennel, Molnár Gusztáv úgy döntött, egy időre elhagyja Magyarországot.
Molnár Gusztáv Fazekas Vivien

Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy a Nyerő páros egykori szereplői, Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien között közel sem felhőtlen a házastársi viszony, pár napja viszont Vivien nyilvánosan is bejelentette, hogy házasságuknak vége szakadt.

Molnár Gusztáv elismerte, hogy alkoholista, a felesége nélkül semmije sem lenne, és „nem lát más kiutat, mint hogy véget vessen az életének”.

A színész vasárnap az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben arról ír, hogy egy időre elhagyja Magyarországot.

Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat. Nem szeretnék örökre elmenni

– írta az Instagramon, és azt kérte a követőitől, hogy segítsenek neki munkát találni.

„Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni, hogy én is az vagyok. Dolgozom rajta” – zárta a bejegyzését Molnár Gusztáv.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: RTL Magyarország)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top