nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta akkor és most

Emlékszel még Horváth Grétára az Éjjel-Nappal Budapestből? Mutatjuk, mennyit változott az évek alatt

Horváth Gréta országos ismertségét a Szelfi és az Éjjel-Nappal Budapest sorozatok alapozták meg.

Horváth Gréta először az RTL Klub Szelfi és Éjjel-Nappal Budapest című műsoraiban bukkant fel 2016-ban, majd 2019-ben egykori férjével, Meggyes Dáviddal megnyerte az Ázsia Expressz 2-t.

Horváth Gréta akkor és most

Nádai Anikó és Horváth Gréta barátsága nagyon szoros. Így festettek a 2016-os Story gálán (Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

Zűrös válás után új szerelem

Gréta és Meggyes Dávid válásától az év elején volt hangos a sajtó, és bár Dávid szinte azonnal továbblépett, Gréta hónapokig várt, míg ismét rátalált a szerelem.  Elmondása szerint boldogabb nem is lehetne.

Horváth Gréta akkor és most

Fotó: Olajos Piroska

„Ez egy karmikus találkozás volt, tényleg a jó Isten küldte nekem, és vigyázunk egymásra, hogy így is maradjon” – mesélte Gréta, és azt is hozzátette, hogy már a kisfiával is találkozott az új kedvese, és nagyon erős a kémia kettőjük között, ráadásul Gréta szülei is kedvelik a férfit az első perctől kezdve, ami állítása szerint még nem történt meg korábban. „Ő volt az első olyan párom, akinél azt érzem, hogy tényleg nagyon beleillik a képbe. Horgászgatunk, szabad ég alatt alszunk, olyan dolgokat csinálunk, amiket a filmekben lát az ember, engem meg ez baromira feltölt.”

Gréta annyira szerelmes, hogy közösségi oldalán futó kérdezz-felelek során őszintén vallott arról, hogy közös gyereket is vállalna új szerelmével. „Ha valakivel tökéletes az összhang, egy életre terveztek, akkor erre nem lehet más a válasz, mint igen! – árulta el az influenszer, hozzátéve: – Megyünk közösen a céljaink felé, és ha itt az idő, akkor jöhet.”

Komoly változás

Talán a szakítás miatt, de Gréta látványosan lefogyott az utóbbi időben. Az Ázsia Expressz­ 2. győztese a Blikknek ezt azzal is magyarázta, hogy nemrég kiderült, hogy cukorbeteg. Egy endokrinológus megállapította, hogy Gréta inzulinrezisztens, bár azt az influenszer sem tagadta, hogy a fogyásában a stressz is közrejátszott. Emellett szigorú diéta szerint étkezik, elhagyta a szénhidrátot, a cukrot, és mindent grammra pontosan számolnia kellett.

Az eredmény pedig nagyon látványos. Gréta azért osztotta meg magáról a fotót, hogy erőt adjon a hozzá hasonló cipőben járóknak.

(Nyitókép: Olajos Piroska/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top