nlc.hu
Sztárok

Justin Bieber turai privát bulija

Kiderült, kikkel bulizott Justin Bieber a turai kastélyszállóban

Privát afterpartyt tartott a kanadai világsztár.

Mint arról beszámoltunk, Justin Bieber a Turai Kastélyban bulizott a Sziget-fesztiválos fellépése után. Kiderült: az énekes a stábjának rendezett egy privát partit a mesés helyszínen, hogy megköszönje nekik a munkájukat. A Sziget-koncert után Biebert és az embereit egy bérelt limuzinkonvoj várta, és azonnal Turára hajtottak – írja a Bors.

Justin Bieber

Justin Bieber a Sziget-koncertjén (Fotó: Joseph Okpako/WireImage)

A világsztár és vele együtt a hatalmas stábja is feszített tempót diktált idén, a budapesti koncertjük volt az európai turné utolsó állomása. Bieber ezzel a privát bulival akarta megköszönni csapatának a közös munkát.

Az énekes meglepetés csapatösszetartó partija a Marvel-tematika jegyében zajlott, ez a dekoráción is jól látszik. Mint a bulvárlap megjegyzi, ezt bizonyára korábban leegyeztették a szállodával. Nemcsak Bieber öltözött szuperhősnek, hanem több stábtagja is. A popsztár a zárt körű partira még a kutyáját is magával vitte.

Olvass még Justin Bieberről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top