nlc.hu
Sztárok

Jáksó László édesapja vakságáról mesélt

Jáksó László édesapja egy gyógyszer miatt veszítette el a látását

Az egykori műsorvezető mindenben segítette az édesapját a kezdetektől fogva.

Mindössze hároméves volt Jáksó László édesapja, amikor megvakult. A korábbi rádiós műsorvezető erről a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt.

Jáksó László

Jáksó László a Palikék világa c. műsorban

Egy gyógyszer probléma miatt, de ez nem derült ki, mert ő ’23-ban született, ergo ’26-ról beszélünk az orvostudomány akkori állása szerint. Angolkór szerű valamiben szenvedett, a szülei szereztek Ausztriából valami gyógyszert, amit be is adtak neki. Mérnök volt az édesapja, az én nagyapám, egészen biztos, hogy ő az adagolást nem szúrta el, pláne nem a saját gyerekével. Mindazonáltal az orvosok állították, hogy de!” –  emlékezett vissza a Heti Hetes egykori műsorvezetője, aki azóta több szemorvos véleményét is kikérte, és azt mondták neki, valószínűleg a szem belső nyomását fokozhatta a gyógyszer, és ezt nem vették észre.

A műsorvezető természetesen megkérdezte, hogy mit jelentett László számára az, hogy az édesapja vak. 

Én csak így voltam gyerek, máshoz nem tudok viszonyítani. Az ember vezeti a saját édesapját az utcát, de azt hittem, hogy mindenki más is” – válaszolta Jáksó László. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top