nlc.hu
Sztárok

Kisportolt testtel hódít Turi Xénia

10 kiló izmot szedett magára a Love Island bombázója, Turi Xénia

Arról is mesélt, hogy mi lett vele a műsor óta.

Turi Xéniát a Love Island szépségeként ismerhette meg a nagyközönség, akkor még Nia néven. A műsorban összejött Gáborral, akivel a kiköltözés után egy darabig még együtt voltak, aztán a szakítás mellett döntöttek. Ma az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol az életéről, a fogyásáról és az edzésről beszélgettek vele a műsorvezetők.

Turi Xénia

Fotó: RTL

Mint kiderült, bikinis szépségversenyre készül: januári szakítását követően döntött úgy, hogy megméretteti magát. „Mindig felcsillant a szemem, ha megláttam a bikinis lányokat, de az akkori párjaim mindig lebeszéltek, mert hogy magamutogatás és proli. Én viszont úgy döntöttem, megpróbálom, mert kíváncsi vagyok erre” – kezdte Turi Xénia, aki 10 kiló izmot pakolt magára az elmúlt fél évben. 

„Ennek nagyon durva anyagi vonzata van, valamint kitartást és önfegyelmet igényel. Magamnak kell főzni, mindent betartani, heti 5-6 edzés, próbákra járni, a színpadi mozgást elsajátítani. (…) Tömegeltem, mert elég alacsony kilóról indultam, így 2600 kalóriát kellett megennem mindennap január óta. Feljött így 10 kiló. Lelkileg és mentálisan elviselni, hogy lefogytam 15 kilót, majd most vissza tízet, hogy színpadra tudjak állni, nehéz” – részletezte a Love Island korábbi szereplője, aki most már xs-es méret helyett az s-est is alig tudja hordani.

Azt mondja azonban, hogy megéri, hiszen tetszik neki, amit a tükörben lát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top