TV-sztárok

Szakított a Love Island szerelmespárja

Nia és Gábor az Instagramon jelentette be, hogy elválnak útjaik.

Véget ért a Love Islandben szereplő Nia és Gábor kapcsolata, az Instagramon jelentették be, hogy szakítottak. A pár viszonya eddig sem volt felhőtlen, a lány először lecserélte a fiút a műsorban egy párválasztás után, de aztán újra egymásra találtak.

Később Gábornak fel kellett adnia a versenyt egy trombózis miatt, Nia pedig pár nappal később búcsúzott a műsortól. A szigetről távozva aztán mostanáig egy párt alkottak.

„Gáborral úgy döntöttünk, különválnak útjaink. Barátságban ültünk le megbeszélni, és így is váltunk el egymástól. (…) Gábor egy nagyon jó ember, és örülök, hogy a Love Islandben megismerhettem, és a párom volt a műsorban!”

– írta a posztjában Nia, aki azt kívánta Gábornak, hogy találja meg a szerelmet.

Nia bejegyzése után Gábor is egy közös fotóval számolt be a szakításról. Azt írta, felnőtt emberek módjára leültek, és nyugodt körülmények között megbeszélték a benti és kinti kapcsolatukat.

„Sok dolog történt velünk, mióta kijöttünk, nehezen tudtunk egymásra koncentrálni, és kevés időt tudtunk együtt tölteni. Mindemellett hatalmas nyomás volt rajtunk, hiszen szerettünk volna nektek is megfelelni. Hozzáteszem, lehet, hogy itt rontottuk el”

– árulta el az Instagramon Gábor.

Az is írta, hogy szeretné Niát megvédeni, mert nagyon sok támadást érte, pedig a kapcsolatuk „nem arról szólt, hogy ki mivel foglalkozik, kinek mennyi pénze van, és főként nem arról, hogy ki kinél érdemel jobbat vagy rosszabbat”.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top