nlc.hu
Sztárok
Asztrobeszélgetés Jakupcsek Gabriellával

Jakupcsek Gabriella: „Az én házasságomban is voltak mélypontok”

Férjével, Kliegl Ádámmal sikerült átlendülniük a bajokon.

A BEST magazin asztrológus szakértője elmélyedt Jakupcsek Gabriella idei horoszkópjába, és közben olyasmik derültek ki, amelyek a népszerű tévést is meglepték. A csillagok állása arról árulkodik, hogy az 59 éves műsorvezető új dolgokban próbálja ki majd magát, valamint sikerre és pénzre is számíthat, de árulásra is fel kell készülnie.

Jakupcsek Gabriella

Nagy változást ígérnek Jakupcsek Gabriellának a csillagok (Forrás: Jakupcsek Night / ATV – YouTube – videó)

„Bármennyire szerettem az ATV-n sugárzott Jakupcsek Plusz talkshow-t, ez a széria is véget ért. Ilyenkor mindig eljön a változtatásnak az ideje. Eddig is több lábon álltam, van egy kommunikációs cégem, előadásokat  tartok, könyveket írok. Ám jól mutatják a csillagok, van olyan új feladat, amelyben semmiféle tapasztalatom nincs” – mondja bizakodva.

A Vénusz, a szeretet jelölője az idén olyan életterületen helyezkedik el, amelyből megállapítható, hogy Jakupcsek házasságában nagy szeretet és egyetértés uralkodhat. „Igaz a mondás, miszerint a bajban mutatkozik meg, hogy ki az igazi társ. A közös életünkben – ahogy a legtöbb házasságban – is voltak mélypontok, hazudik az, aki ezt nem vallja be. De szerencsére át tudtunk lendülni ezeken, és a kapcsolatunkat megerősítettük. Munkás dolog ez, tenni kell érte. Örülök hogy ezt a csillagok is alátámasztják, és továbbra is számíthatunk egymásra” – jegyzi meg a tévés.

Jakupcsek Gabriella születési képlete arról árulkodik, hogy jól bánik a pénzzel. Ez idén is így lesz. Talán nem lesz olyan összeg, amelyet ne tudna ebben az esztendőben megszerezni, és ennek hatására különlegeset, értékeset alkotni.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top