nlc.hu
Sztárok
Béres Anett állapota

Béres Anett: „Most nagyjából még csak feküdni tudok”

Dokumentálja a gyógyulását a teaszeánszon súlyosan megsérült exvillalakó.

Béres Anett több, mint egy hónapja vett részt egy Ayahuasca- szertartáson, a rejtélyes éjszaka folyamán azonban súlyos sérüléseket szenvedett. Hetekig kórházi kezelés alatt állt, most már otthon lábadozik. A legfrissebb Insta-posztjában – szúrta ki a Blikk – már arról számolt be, hogy végre elindult a gyógyulás útján, a követőinek pedig megígérte, hogy folyamatosan tudatja majd, hogyan halad.

Béres Anett

Béres Anettnek elgörbült az egész gerince, csavarokkal stabilizálták – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

A baleset után az első egy hétben, csak arra tudtam gondoltam, hogyan tudnám visszacsinálni, de utána erőt vettem magamon, és a rosszban csak a pozitív dolgokra koncentráltam! A legfontosabb, hogy életben vagyok!” – jelentette ki VV Anett, aki jól tudja: sok van még a gyógyulásából, de mindent megtesz érte.

A súlyosan megsérült egykori reality-sztár a jelenlegi állapotáról is őszintén vallott: “Most nagyjából még csak feküdni tudok, a jobb lábamra nem terhelhetek, és a gerincmerevítőt is még hordanom kell! Minden nap gyógytornázok“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top