nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi a munkájáról

Szabó Zsófi: „Sok kompromisszummal jár, hogy 13 éve folyamatosan képernyőn vagyok”

Ennek ellenére imádja a munkáját.

Iszak Eszter, Lékai-Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Miller Dávid megmérettetését hozza a JOY SMA legújabb kategóriája, amelyben a közönség eldönti ki kapja a #képernyőkedvence elismerést. Négy fiatal, de már hosszú ideje bizonyító műsorvezető kapott jelölést, akik miatt a közösségi média világában is szívesen kapcsoljuk be a tévét. A jelöltek arról beszéltek, hogy mi volt pályafutásuk legemlékezetesebb pillanata és kit tartanak a példaképüknek a szakmában.

„A pályafutásom legemlékezetesebb élményei között tartom számon a Comet-gálákat, 2011-ben voltam először a műsorvezetője. A show-műsor órákig tartott, több ezer helyszíni néző előtt, élő adásban közvetítették, azokat az energiákat soha nem feledem – mondta el Iszak Eszter, aki azt is felidézte, hogy melyik volt képernyős pályafutásának legcikibb pillanata. – Az Interaktívban készítettem egy interjút, nagyon fáradt voltam, amikor a szerkesztő mondott valamit a fülemre, én pedig nem bírtam abbahagyni a nevetést. Szegény interjúalany nem értette, hogy mi történik” – idézte fel Iszak Eszter, aki rengeteg élő műsort vezetett eddigi karrierje során. „Gundel Takács Gábor nagy példaképem, mindig örömmel nézzük őt a tévében, mert tájékozott, könnyed, semmifajta erőltetettség nem érződik rajta” – mondta el a TV2 Mokka műsorvezetője.

Lékai-Kiss Ramóna 17 évesen, sorozatszínészként kezdte pályafutását, és a mai napig emlékszik arra a pillanatra, amikor először meglátta magát a képernyőn. „Szörnyülködtem és arra gondoltam: Úristen! Kié ez a hang? Kellett pár hónap, mire megszoktam, hogy az enyém. Fontos volt, hogy folyamatosan nézzem magam az elején, ez segített abban, hogy formáljam az előadásmódomat, tekintve, hogy a színészetet autodidakta módon, persze sok segítséggel tanultam – mondta el a műsorvezető. Ramóna szívesen idézi fel azt a pillanatot is, amikor először lépett ki a TV2 Dancing with the Stars színpadára műsorvezetőként. – Ikonikus pillanata volt az életemnek, olyan műsorban kezdtem szerepelni, amit velem képzeltek el, rám szabták és amiben a mai napig teljesen magamat tudom adni.”

„2009-ben mutatkoztam be sorozatszínészként, sosem felejtem el, amikor először kapcsoltuk be otthon a tévét és izgatottan vártuk az első szereplésemet. Egy másik kedves pillanatom tévésként az, amikor 2018-ban édesapám hangjával együtt mondhattam el egy mesét a Szenzációs Négyes című műsorban – idézte fel meghatározó tévés emlékeit Szabó Zsófi. – Sok kompromisszummal jár az, hogy 13 éve folyamatosan képernyőn vagyok, de mindig is a lehetőségeket néztem, nem a nehézségeket. Szerencsés vagyok, hogy olyan munkám lehet, ami örömet okoz. Számomra a sikerért keményen dolgozó emberek inspirálóak. Kevés szó esik a kamerák mögött dolgozó emberekről, pedig nagyon fontos a szerepük ebben a szakmában” – tette hozzá az RTL Klub Reggeli című műsorának vezetője.

Szabó Zsófi

Fotó: JOY SMA

Miller Dávidnak is kijutott szürreális pillanatokból, előfordult, hogy a Reggeli műsorvezetőjeként kora reggel betyárnak öltözve karikás ostort csattogtatott az RTL Klub székház udvarán élő adásban. „Legalább ennyire emlékezetes pillanata volt tévés pályafutásomnak, amikor az X-Faktorban először léptem élő adásban a színpadra – mondta el a fiatal képernyős. Miller Dávid azt is elárulta, hogy Fábry Sándor és Sebestyén Balázs a két példaképe. – Gyerekkoromban imádtam a Fábry Show-t! Nyilván sok mindent nem értettem, de az összes részt láttam. Balázs pedig hihetetlenül profi és mindent végtelen természetességgel csinál. Soha nem szeretném utánozni, de rengeteg hasznos szakmai fogást lehet tőle ellesni” – mondta Dávid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top