nlc.hu
Sztárok

Radics Gigit és zenekarát kirabolták

Koncertjén rabolták ki Radics Gigit, féltve őrzött fotókkal teli mobilját is ellopták

Milliókkal károsították meg az énekesnőt és a zenekarát.

Kirabolták Radics Gigit és zenekarát az egyik hétvégi koncertjükön. A történtekről a közösségi oldalán számolt be a 26 éves énekesnő – szúrta ki a Blikk. Milliós kár érte Radics Gigiéket, mindezen túl sokkoló élmény volt a kisgyermekes énekesnő számára az a tény, hogy képesek ilyenre az emberek.

Radics Gigi

Radics Gigi nagyon szomorú, hogy olyan világban élünk, ahol ez megtörténhet (Fotó: press.tv2.hu TV2)

„Életemben először, emiatt is túlságosan sokkoló élmény volt számomra, hogy ez így előfordulhat. Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg az embertársaimat – kezdi beszámolóját Radics Gigi, aki különösen az ellopott mobilját fájlalja a legjobban. – Milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, ami tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok” – vallotta be.

Az énekesnő úgy érzi, „szörnyen romlott világban élünk”. Véleménye szerint elhatalmasodott néhány emberen a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség. „Sajnálom őket, sajnálom magunkat, azokat, akik csak szeretni akarnak önzetlenül és szeretve lenni nemcsak szeretteik által, hanem más kedves embertársaik által is” – írta szomorúan Insta-posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top