nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta a striáiról

„Mindent megvettem az olcsótól a drágáig, de semmi nem használt” – striáiról vallott Horváth Gréta

Több nő is megmutatta szülés utáni formáját.

Horváth Gréta nem olyan régen megosztott egy fotót Instagram-oldalán, melyen látszanak a hasán a szülés nyomai, azaz a striák. A kép mellé őszinte sorokat is fűzött, amiben elfogadásra biztatta nőtársait.

Horváth Gréta

Horváth Gréta a Tények Pluszban

Most a Tények Plusz kameráinak elmondta, hogy sokat gondolkodott, megossza-e azt a bejegyzést, és arról is mesélt, milyen érzés volt, amikor az első csíkok megjelentek a hasán. 

„Mindent magamra kentem állapotosan, az egész hasam olajban úszott. Mindent megvettem az olcsótól a drágáig, csodaszereket, de semmi nem használt. Egyszer csak hallottam ilyen pukkanáshangokat. Először azt hittem, valami szú rágja a fát, bikiniben voltam, ránéztem a hasamra: előtte öt perccel még nem volt rajta stria a köldök körül, és odanéztem, akkor láttam, úristen, hát én ott lefőttem” – emlékezett vissza az influenszer, aki azt is elmondta, őt is foglalkoztatta a gondolat, hogy miután elválik férjétől, milyen lesz egy új férfi előtt levetkőzni, de végül is nem lenne szabad, hogy ez tabutéma legyen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top