nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde a házasságáról

Polgár Tünde: „Ha stabil a házasságunk, nem baj, ha a párunk megnézi a csinos hölgyeket”

Tünde tanácsokkal is ellátta nőtársait.

Polgár Tünde és Polgár Árpád már 23 éve alkotnak egy párt. Ahogy minden kapcsolatban, az övékben is voltak mélységek és magasságok, amikről általában nyíltan beszélnek

Polgár Tünde és Árpád

Polgár Tünde és Polgár Árpád (Fotó: Youtube)

Legutóbbi videójukban például a bizalomról is szót ejtettek, és arról, hogy Árpád néha megnézi a csinos hölgyeket. Tündét viszont ez nem zavarja, a miértjét pedig a Blikknek fejtették ki. 

„Ha stabil a párkapcsolatunk, házasságunk, és megvan közöttünk a bizalom, nem baj, ha a párunk megnézi a csinos hölgyeket, és az sem, ha ezt a nő csinálja. Mi, hölgyek is sokszor álldogálunk egy kirakatban, legeltetjük a szemünket a szép dolgokon, de mégsem visszük haza a kínálatot – szögezte le Tünde, aki tanácsot is adott azoknak a nőtársainak, akiket mégis zavar, ha párjuk másokon legelteti a szemét. – Próbáljunk meg uralkodni az érzéseinken, és soha ne kezdjünk balhézni, mert ezzel csak azt érnénk el, hogy a férfi ugyanezt teszi majd, csak már a hátunk mögött. Amíg ezt a társaságunkban teszi, addig nincs félnivalónk.”

A luxusfeleség hozzátette, hogy szerinte kulcsfontosságú egy hosszú házasságban, hogy a nők ne hanyagolják el magukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top