nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi álszentnek tartja Tóth Gabit

Fluor Tomi Tóth Gabiról: „Rettenetes álszentnek gondolom őt”

Az énekesnő sms-ekkel bombázta, miután megosztotta a vele kapcsolatos bejegyzését.

Múlt héten írtunk arról, hogy a Pénzcentrum kiszúrt egy hétmilliós órát Tóth Gabi kezén. Az énekesnő poénkodott rajta az Instagram-oldalán, ám több ismert ember beleállt emiatt. Többek között Fluor Tomi, aki a Twitteren írt erről egy bejegyzést

„Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben” – írta. A Story magazinnalmegosztotta, hogy miután posztolta az írást, Tóth Gabi sms-ekkel bombázta és kérte, hogy ha legközelebb vele kapcsolatban oszt meg valamit, előtte hívja fel.

Fluor Tomi Tóth Gabi

Fotók: Instagram

„Rettenetes álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából? (…) Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze” – részletezte a Wellhello frontembere, aki arról is beszélt, hogy mit mondott Gabinak a telefonban. 

Mondtam neki, hogy azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem.

Végül a véleményét is kifejtette. „Szerintem eggyel szerencsésebb lenne, ha Gabi a botrányok helyett néha megfogna egy ceruzát, és írna egy dalt. Merthogy nem tudok az elmúlt tíz évből egy Tóth Gabi-slágert sem mondani.”

Részletek a ma megjelent Story magazinban:

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top