nlc.hu
Sztárok
Meghan Markle új kutyája

Harry herceg és Meghan Markle örökbe fogadtak egy 7 éves mentett kutyát

Nem ez az első eset, hogy mentett beagle-t fogad örökbe Meghan Markle.

Harry hercegnek és Meghannak, akibe sok minden miatt belekötnek mostanság, valamint gyermekeiknek, Archie-nak és Lilibetnek új házi kedvence van. Sussexék örökbe fogadtak egy Mamma Mia nevű 7 éves beagle-t, erősítette meg a pár szóvivője  az ABC News-nak.

A kutya most velük él a kaliforniai Montecitoban lévő otthonukban, miután Harry és Meghan a Beagle Freedom Project-ből, egy Los Angeles-i székhelyű állatmentő és -védő szervezetből választották az ebet.

Az Egyesült Államok Humán Társasága szerint Mamma Mia azon 4000 beagle csoport közé tartozott, akiket júliusban mentettek ki egy virginiai létesítményből, ahol állítólag kutyákat tenyésztettek eladás és kísérletezés céljából.

A Reuters szerint az Envigo RMS LLC-t májusban az Igazságügyi Minisztérium perelte be az állatjóléti törvény állítólagos megsértése miatt, majd később bírság megfizetése nélkül megegyezett a kormánnyal. Az anyavállalat, az Inotiv Inc júniusban bejelentette, hogy bezárja a létesítményt.

Megmentése után Sussexék új kutyáját nyolc kölykével együtt a Beagle Freedom Projectbe vitték. Shannon Keith, a Beagle Freedom Project igazgatója a Los Angeles Timesnak elmondta, hogy Harry és Meghan ebben a hónapban ellátogattak a projekt központjába, és Mamma Miára esett a választásuk.

A hercegnő új kedvence nem az első mentett beagle. Meghan magával hozta kutyáját, Guyt, egy kentuckyi mentett beagle-t, amikor Torontóból Londonba költözött Harryhez.

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Daniel LEAL / POOL / AFP)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top