nlc.hu
Sztárok

Andrei Mangra a magánéletéről

Andrei Mangra: „Szeretnék szerelmes lenni, de manapság nem egyszerű párt találni”

Sokat dolgozik, így a párkeresés jelenleg másodlagos.

Andrei Mangrát a Dancing with the Stars első évadában ismerhette meg a közönség, amikor Gabriela Spanic párjaként bemutatkozott. Annak idején többen összehozták a szappanopera-sztárral, de mindketten tagadták, hogy együtt lennének. A táncos műsor második évadában Tóth Andi lett a partnere, akivel meg is nyerte a műsort: szenvedélyes koreográfiáik miatt akkoriban is azt pletykálták, hogy egy párt alkotnak, de egyértelműen kijelentették, hogy csak barátok.

Andrei Mangra

Fotó: Fülöp Dániel

A harmadik évadban Rubint Réka lesz a táncpárja, akivel már Balira is elutazott, csak hogy ne maradjon ki sok idő gyakorlás nélkül. Andrei a Meglepetés magazinnak elárulta, jelenleg szingli, de nagyon vágyik a szerelemre. 

„Nagyon szeretnék szerelmes lenni, de manapság nem olyan egyszerű párt találni, komoly kapcsolatot kialakítani. Sokat dolgozom, szinte csak aludni járok haza” – mondta a lapnak a profi táncos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top