nlc.hu
Sztárok

A Miss Balaton udvarhölgyei a verseny után

Németh Vivien, a Miss Balaton első udvarhölgye: „Nagyon tartottam a rivalizálástól”

Dupla interjúnkban a szépségverseny második és harmadik helyezettjét faggattuk.

Két héttel ezelőtt Csupor Olívia fejére került a korona a Miss Balaton szépségversenyen. A két udvarhölgy, Németh Vivien és Czepek Kata a versenyen szerzett tapasztalataikról, az új lehetőségekről és jövőbeli terveikről meséltek az nlc-nek.

miss balaton 2022

A Miss Balaton királynője és udvarhölgyei (Fotó: nlc)

Az elvárásodnak megfelelően alakult a verseny?

Németh Vivien: Szerettem volna anyukám nyomdokaiba lépni. Ő 32 éve, 19 évesen lett szintén második helyett ezen a versenyen. Most én is 19 éves vagyok, így megvalósult ez az álmom, amire nagyon büszke vagyok. Anya videót is mutatott az akkori döntőről, nemrég talált róla egy felvételt. Elég rossz minőségű, de az jól látszik, amit sokan mondanak: nagyon hasonlítunk egymásra.

Czepek Kata: Nekem az volt a legnagyobb álmom, hogy a döntőbe juthassak. Miután ez valóra vált, az lett a célom, hogy a top három lány közé kerüljek, így nagyon boldog vagyok ezzel a helyezéssel. Persze legbelül mindenki vágyik a koronára, aki ott van a döntőben, de amit szerettem volna, azt elértem, és bízom benne, hogy több lehetőségem lesz ezután modellként vagy akár a médiában.

Mennyiben változtak a mindennapjaid a Miss Balaton óta?

N.V.: A verseny óta sokkal több munkám van, fotózásokra és interjúkra hívnak. A célom is pont ez volt a versennyel, hogy minél több lehetőséget kapjak. Mindjárt kezdődik az iskola, jövőre érettségizem, így a munkát a gimnáziummal is össze kell egyeztetnem. Két tannyelvű gimnáziumba járok, mindent németül tanulunk, így elég húzós lesz az érettségi. Már elkezdtem a felkészülést, ma is megyek németórára, szeretném megcsinálni az előre hozott érettségit belőle ősszel.

Cz.K.: A verseny óta felgyorsultak az események. Több megkeresés érkezett fotózások kapcsán, lehetőséget kaptam különböző rendezvényeken is részt venni. A social media oldalam felpörgött, többen követnek és írnak üzenetet a jókívánságaikkal. Otthon, Győrben az utcán ismeretlenek is odajönnek gratulálni, sokan az interneten nézték élőben a versenyt. 

Hogyan pihented ki a döntőt és a felkészüléssel töltött heteket?

N.V.: A döntő után egy hétre elvonultam a párommal, a Duna-parton van egy kis házuk, ott kapcsolódtunk ki. Nem nagyon mentünk semerre, leraktam a telefonomat. A Miss Balaton táborban is keveset használtuk, és észrevettem, hogy ez nagyon jó hatással van rám. Próbáltam a nyaralás alatt is csak magamra és a barátomra koncentrálni.

Cz.K.: Otthon próbáltam picit lassítani a verseny után, kipihentem a felkészülés heteit. A családommal, barátaimmal most több időt tudtam együtt lenni, de folytattam a hostess munkát és az edzéseket is. Ősztől ismét az egyetemre is kell majd koncentrálnom, kommunikáció és média szakos hallgató vagyok. 

Van olyan lány, akivel mély barátság köttetett az együtt töltött idő alatt?

N.V.: Katával és a másik győri versenyzővel, Horváth Bogival nagyon jó barátnők lettünk. De az összes lánnyal nagyon jól összekovácsolódtunk, mindenki aranyos volt, nem éreztem rivalizálást, pedig az elején nagyon tartottam ettől.

Cz.K.: A felkészülés alatt az összes lánnyal megtaláltam a közös hangot, több lánnyal is kialakult szoros kapcsolat. Mivel ugye Vivi is győri, így több eseményen is rész tudunk venni együtt a Miss Balatont képviselve. A lányokkal közös programokat is tervezünk, biztosan összefutunk Budapesten egy nagy beszélgetésre, és szívesen hajókáznánk újra együtt a Balatonon.

Mik a terveid a közeljövőben?

Cz.K.: A következő időszakban próbálom kihasználni a Miss Balatontól kapott lehetőségeket, nagyon várom a rám váró feladatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top