nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina várandósságai képekben

Kulcsár Edina várandósságai képekben: hamarosan háromszoros édesanya lesz az egykori szépségkirálynő

Kulcsár Edina és párja, G.w.M. első közös gyermeküket várják. Az egykori szépségkirálynőnek ez a harmadik várandóssága.

Kulcsár Edina hamarosan háromszoros édesanya lesz. Megnéztük, az egykori szépségkirálynő hogy viselte első két várandósságát.

Kulcsár Edina első várandóssága

2018. szeptember 11-én született Kulcsár Edina és volt férje, Szabó András, azaz Csuti első közös gyereke, aki a Medox keresztnevet kapta szüleitől.

Kulcsár Edina várandósságai

Kulcsár Edina 2018-ban, első gyermekével, Medox-szal várandós. (Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

Kulcsár Edina második várandóssága

Kulcsár Edina és Csuti második közös gyermeke 2020. áprilisában született, a Nina nevet kapta. Az egykori szépségkirálynő elárulta, a kislány nem volt tervezett baba

„Kislányom! Még csak 2 éves, de már most annyi mindent tanított… Ő nem volt tervezett baba, de neki annál nagyobb terve volt azzal, hogy engem választott édesanyjának! Ez biztos, és én ennek annyira örülök, hogy az leírhatatlan. A mi kettőnk történetét, a maga részleteivel együtt, meghagyom magunknak, hiszen sokan úgysem képesek beleképzelniük magukat más életébe, nehézségeibe, de talán nem is kell. A lényeg, hogy a nehézségek értünk vannak. Rengeteget tanítanak és ezekben az időszakokban kovácsolódnak a legerősebb kötelékek. Ezek a kötelékek számítanak csak igazán az életben!” – írta korábban Kulcsár Edina egyik posztjában.

ITT megnézheted, hogy festett Kulcsár Edina második terhessége idején.

Harmadik várandóssága

2022. augusztus 23-én kiderült, Kulcsár Edina babát vár, ezért kénytelen volt kihagyni a Dancing with the Stars harmadik évadát.

Kulcsár Edina várandósságai

Kulcsár Edina még a nagy bejelentés előtt, a DWTS sajtótájékoztatóján. (Fotó: Trenka Attila/solwee)

Az egykori szépségkirálynő azt mondta, igaz, mindig is szerettek volna közös gyermeket G.w.M-mel, még vártak volna egy kicsit, de nagyon örülnek, hogy úton van a baba. „Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba. Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek” – mondta a Blikknek Kulcsár Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top