nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos nem akar többet szerepelni

„Azt gondolom, kiszerepeltem magam” – utoljára nyilatkozott a magánéletéről Lagzi Lajcsi

A zenész úgy érzi, sokat segített neki a média, de a magánéletén csak rontott.

Galambos Lajos, ismertebben, Lagzi Lajcsi sokat szerepelt az elmúlt időszakban az újságok hasábjain. Miután elvált gyermekei anyjától, hamar rátalált a szerelem. Ugyan igyekezett kapcsolatát valamelyest óvni a nyilvánosság elől, azért pár részletet mégis elárult a nagyközönségnek. 

Galambos Lajos

Galambos Lajos a Reggeliben

Sokáig úgy tűnt, megvan a harmónia a zenész és új párja között, akit a gyerekei is elfogadtak. Pár héttel ezelőtt viszont olyan családi nyaralásra mentek Lajcsiék, amelyen új kedvese helyett exfelesége volt vele. Ezt követően kiderült, szakítottak is a barátnőjével. Egyből beindultak a találgatások, hogy a kapcsolatuknak a féltékenység vethetett véget. Lagzi Lajcsi most az RTL Klub Reggeliben öntött tiszta vizet a pohárba. 

„Nagyon sokat törtem a fejem, hogy jöjjek-e egyáltalán. De azt gondolom, hogy egy közszereplőnek illik megszólalni mindazzal kapcsolatban, ami vele történik. Ami nagyon nagy csalódás, hogy ha megjelenik egy interjú, akkor annak különböző mutációi, valótlan dolgok is megjelennek, ami sértő a korábbi kapcsolatra nézve. Ez bánt engem – kezdte a zenész, aki azt is elmondta, most viszont már szeretne egy határt húzni. – A médiának nagyon fontos szerepe van abban, amit elértem, de a magánélet nem ez a kategória, mert abból általában rosszul jöttem ki. Ez így, hogy a féltékenység és a gyerekekre féltékenység, így nem igaz. Nem ez az igazság.”

Lagzi Lajcsi hozzátette, hogy nem akar többet a magánéletéről nyilatkozni, hanem inkább háttérbe vonul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top