nlc.hu
Sztárok

Véget ért Lagzi Lajcsi párkapcsolata

Exneje miatt szakított új párjával Lagzi Lajcsi

Lelkileg nagyon megviselte a szakítás a trombitaművészt.

Több mint egy év után véget ért Galambos Lajos és párja, Julika kapcsolata. A szakításukhoz főleg az vezetett, hogy a zenész jó viszonyban maradt a volt feleségével, Boglárkával, ezt pedig nem nézte jó szemmel a showbizniszben dolgozó új kedvese – értesült a Blikk.

Lagzi Lajcsi

Galambos Lajcsi és exfelesége a 3 közös gyermekük érdekében a válás ellenére is jó barátságban maradt – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

A válásom után is nagyon jó kapcsolatban maradtunk a volt feleségemmel. (…) Ő sajnos nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok és együtt vacsorázom vele. (…) Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk. (…) Mivel mások voltak az elképzeléseink, a napokban közösen úgy döntöttünk, jobb, ha elválnak az útjaink” – vallotta be a bulvárlapnak Lagzi Lajcsi, aki nagyon sajnálja, hogy így alakult a párkapcsolata.

Bár még nem költöztünk össze, sok időt töltöttünk együtt, és azt mindketten nagyon élveztük. Az eszem viszont azt súgta, ez volt a helyes döntés, mert egyikünk sem akart változtatni a dolgokon” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top